Multisport ToursBli med på en actionfylt opplevelsesreise i den vakre Cetinadalen. Perfekt for firma som teambuilding/kickoff, eller for vennegjenger eller familier som kunne tenke seg noen aktive dager i nye og spennende omgivelser.

Velg mellom ulike aktiviteter som sykling, kanoturer, rafting, hiking (til fots), canyoning, hesteridning, ørretfiske i Cetina, med mer. Opplegget blir skreddersydd for små og store grupper (inntil 45 personer), slik at alle kan delta på de aktivitetene man måtte ønske. Med varierende vanskelighetsgrad finnes det utfordringer både for hardnakkede atleter og de mer bedagelig anlagte.

Utfluktene avsluttes med herlige kulinariske opplevelser på hotellet ved Cetinas bredd.

Gjør deg klar for noen eventyrlige dager vekk fra daglig stress og rutiner, der moro, fart og spenning er i høysetet.

 

Sykling

Opplev den Dalmatiske Zagoraens storslåtte natur og kulturlandskap fra sykkelsetet. Alt fra grønne åser og vingårder, til mer røffe fjellparti med storslått utsikt. Bli kjent med autentisk tradisjonelt hushold i koselige landsbyer langs landeveien.

 

Rafting

Erfarne guider tar deg med på en «vill» og uforglemmelig rafting opplevelse til Cikotina Lada canyon, en uoppdaget skjønnhet med bergknauser som rager 100m rett opp fra elva Cetina.

 

Elvekajakk/Kano

En litt «roligere» versjon av rafting, der man kan virkelig nyte naturlandskapet, og vie sin fulle oppmerksomhet til lyder, lukter og visuelle inntrykk i de øvre deler av den krystallklare Cetina elven (Sijnsko Polje).

 

Hiking/Fotturer

Bli med på spennende fotturer i det grønne lavlandet rundt Trilj, som får sin frodighet fra utallige små elver og kildeutspring. Underveis besøkes vingårder og små landsbyer, som gir et innblikk i tradisjonelt hushold i denne delen av Kroatia. For mer erfarne «fjellgeiter» kan det kanskje passe bedre med en topptur til fjellet Kamesnica (1852 m.o.h.) på grensa mellom Kroatia og Bosnia. Fantastisk utsikt herfra, og på klare dager kan man se helt til Adriaterhavet.

 

Hesteridning

Få en avslappende men opplevelsesrik dag på hesteryggen i Cetinadalen gjennom et spennende kulturlandskap. Stopp underveis i små sjarmerende landsbyer og flotte viewpoints.

 

Canyoning

En rå og minneverdig opplevelse, der man virkelig lar seg omfavne av elementene. Ferden starter i øvre del av den 200m dype Cetina canyon. Utallige fosser, kulper og undergrunnstunneler gjør dette møtet med uberørt natur til noe helt spesielt.

 

Fiske

På jakt etter storørreten?? Her finnes i hvert fall gode muligheter. Bli med en erfaren fiskeguide for å prøve lykken i Cetina eller en av sideelvene Ruda eller Rumin. Om fiskelykken uteblir, er det likevel en storslått naturopplevelse å vandre langs elvebreddene.

 

Hotell/Cuisine

Hotellet ligger idyllisk og åpent til ved elven Cetina. Supert utg. punkt for gå- og sykkelturer, elvepadling, m.m. Store hotellrom, og flotte utearealer med spiseterrasse og svømmebasseng. Hotellet er kjent i regionen for et særdeles godt kjøkken, der sjefskokken legger sin stolthet i bruke lokale råvarer. Ørret, ferskvannskreps, grillet lam, og frosk er noe av spesialitetene de har på menyen.

 

 

Priser

PeriodePris Weekend (4 døgn)Pris Uke (7 døgn)
April, Oktober490 € /pers.740 € /pers.
Mai, Juni, September540 € /pers. 795 € /pers.
Juli, August590 €/pers.860 € /pers.

 

Oppgitte priser inkluderer:

  • 4/7 overnattinger på 3 stjerners hotell (dobbeltrom)*
  • 3/5 aktivitetsdager (eget valg)**
  • Frokoster/3 retters middager (kundens valg) under hele oppholdet
  • Transport Split Airport-Trilj t/r
  • Erfarne aktivitetsguider gjennom hele oppholdet
  • Lån av alt nødvendig utstyr til aktiviteter
  • Billetter til bymuseet i Trilj.
  • Skadeforsikring under oppholdet.
  • Konferansesal m/mediautstyr disponibelt for firma eller andre grupper.

* Tillegg for enkeltrom er 17 €/dag.
** For hesteridning og fiske (lisens) betales er det en tilleggskostnad på 15 € /dag/pers.
** I april og oktober inngår ikke canyoning og rafting i aktivitetstilbudet.
** Byvandring i Split med egen guide tilbys for de som ønsker det (min. 4 personer, 20 €/pers).

Vi har firmaavtale med SAS/Norwegian og får rabatterte flybillettpriser på gruppebestillinger.

 

[otw_shortcode_button href=»http://www.aliviate.no/kontakt-oss/» size=»medium» bgcolor=»#526e32″ icon_type=»general foundicon-mail» icon_position=»left» shape=»square»]Kontakt oss for en uforpliktende prat om din neste ferietur[/otw_shortcode_button]