UtflukterKroatia ferie opplevelser reise autentisk guiding Dalmatia
Vår intensjon er at de reisende skal ha et fast bosted i Trogir/Split under hele oppholdet, og slippe flere runder med inn- og utsjekkinger. Derfor er det fleste av våre utflukter dagsbaserte (varighet fra ca. 5-10 timer). Vi skreddersyr bosted, innhold og varighet på utfluktene helt etter kundens ønsker. Felles for alle gruppeturer er at vi søker en mest mulig autentisk ramme rundt turopplegget.

For gruppeturer med lengre varighet, legges det inn fridager mellom utfluktsdagene og gode tidsbufre mellom severdigheter og aktiviteter, så oppholdet skal ikke bære preg av stress. Maks sammenhengende kjøring er 1-1,5 time.

Detaljert turprogram vil sendes ut til våre deltagere i god tid før avreise. Som følge av vær og vind må det tas forbehold om justeringer av programmet.

Kontakt oss for en uforpliktende prat dersom du planlegger en innholdsrik reise til Dalmatia med kolleger, venner eller familie.

Under ser dere et kart over noen hoveddestinasjoner for utfluktene våre, men for øvrig er vårt geografiske virkeområde helt fra Omis i sør til Zadar i nord.