Magic Island Kajakk TourOpplev ekte Dalmatisk skjønnhet fra kajakken. La deg omfavne av den magiske atmosfæren til autentiske fiskelandsbyer, og utforsk bortgjemte strender og laguner som forfører deg med sitt krystallklare vann.
SAMMMENDRAG


 • Varighet 1 uke *
 • Turmåneder April – Oktober
 • 5 dagers selvguidet padling rundt øyene Drvenik Veli, Drvenik Mali, Šolta og Čiovo (vanskelighetsgrad nybegynner-middels)
 • UNESCO byen Trogir
 • 3 overnattinger i leilighet *** i gamlebyen Trogir (evt. hotell)
 • 4 overnattinger i leilighet**, øya Drvenik Veli
 • Gruppestørrelse 2-14 personer
 • Alternative aktiviteter utenom padledager: strandliv, ATV Tour, vannscootersafari, byvandring Trogir/Split, bussutflukt til nasjonalparken Krka, m.fl

* Varighet kan reduseres for firmareiser (f.eks. 3- 4 overnattinger), da mot reduksjon i pris.
** Om ønskelig kan dere få et crashcourse i kajakk før avreise til Drvenik Veli (60 € for gruppa) eller leie guide som følger dere en eller flere dager (pris på forespørsel).

Direkteflygninger med Norwegian og SAS fra Norge for april – oktober 2024 (pr. oktober 2023)


Oslo – Split t/r :           

Periode: April-Oktober (Juni- August)
Dager: Ti, To, Lø (alle)


Trondheim – Split t/r :         

Periode: Juni-August
Dager: On, Lø


Bergen – Split t/r :         

Periode: Juni- August
Dager: Ma, Ti, To, Lø


* SAS i kun juli måned
Vi gjør også oppmerksom på at det kan være charterflygninger utenom angitte tidsperioder (Ving, Tui, Apollo, m.fl.)

TURPROGRAM

Dag 1: Ankomst Split/Trogir, transfer til bosted

Vi møter dere på Split flyplass og frakter dere til bostedet. Litt beroende på ankomsttidspunkt kan resten av dagen om ønskelig brukes til å bli bedre kjent med UNESCObyen Trogir. Kan jo være greit på begynnelsen av oppholdet. Eller så kan man bare slappe av på hotellet eller stranda. Vi stiller med guide på forespørsel.Dag 2-6: Selvguidet kajakktur

Dag 2: Dere blir hentet på bostedet etter frokost. Gjennomgang/info, utlevering av kajakker og utstyr. Startpunkt: Seget (ved fergeleiet til ferga som går til Drvenik Veli/Drvenik Mali). Padling til Drvenik Veli. Alternativt padletur langs gamlebyen Trogir og omegn før man tar ferga fra Trogir til Drvenik Veli. Innsjekk leilighet Drvenik Veli.

Dag 3-5 : Selvguidet padling på øyene Drvenik Veli, Drvenik Mali og Solta.

Dag 6 : Retur til Trogir (Seget), enten ved padling eller ved rutebåt til Trogir. Annet pickup punkt enn Trogir kan avtales om ønskelig med oss eller vår samarbeidspartner på kajakk. Transport til bostedet og innsjekk.

Kajakkturen egner seg godt for nybegynnere til de med middels erfaring, hvor padlingen kan karakteriseres som «easy going». Det meste foregår i en «snill» skjærgård, selv om det tidvis kan skumme litt av bølgetoppene her også når det blåser.

Som en del av padleutfluktene kan man sette av tid til å utforske øyene man besøker, herunder fiskelandsbyer, og flotte strender, bukter og laguner, hvor man kan svømme i krystallklart vann. For øvrig er det helt opp til den enkelte hvordan man ønsker å legge opp dagsetappene, og tilpasse det til sitt ferdighetsnivå. Forslag og beskrivelse av daglige padleutflukter oversendes før avreise, og vår samarbeidspartner på kajakk vil også orientere dere om dette før kajakkeventyret starter. Foreslåtte dagsetapper varierer mellom 6-9 nautiske mil (11-17 km). Se for øvrig kart under med forslag til padleruter.

Foruten utallige bortgjemte viker og bukter, kan vi kort kan vi nevne noen av disse høydepunktene på turen:

 1. Gamlebyen Trogir
 2. Vela Rina beach og undervannshuler (Drvenik Mali)
 3. Krknjasi (den blå lagune), Pernatica beach (Drvenik Veli)
 4. Fiskelandsbyene Maslinica og Borak (Šolta og Drvenik Mali)
Oversiktskart padleruter

Dag 7: Leilighet/Hotell, Trogir (alternative aktiviteter)

Se forslag til alternative aktiviteter i sammendraget. Tips: En tur til gamlebyen i Split (Diocletians palass) anbefales, eller bare å spankulere rundt i gamlebyen Trogir og prøve en av byens gode restauranter (Trs, Era eller Vanjaka anbefales)

Dag 8: Utsjekk, transfer til Split flyplass.

Siste dag blir dere hentet etter frokost på bostedet og kjørt til Split flyplass (ca. 10 min. kjøring). Vanligvis er det utsjekk kl. 10.00, men er det sen avreise tilbake til Norge, evt. neste reisemål i ferien, kan vi sjekke opp muligheten for senere utsjekk på bostedet.

LEILIGHETER, TROGIR

Den første og de 2 siste dagene av turen bor dere midt i gamlebyen Trogir. Leilighetene er for 2 personer, har høy standard, masse sjarm og er tuftet på det typiske Dalmatiske. Bildene over viser representative bilder fra leilighetene som tilbys. Herfra kan man gå rett ut i gata til en ekte middelalderatmosfære med mange restauranter, barer og severdigheter i umiddelbar nærhet. Det tas forbehold om ledighet for disse leilighetene, men hvis ikke de er ledige tilbys tilsvarende leiligheter med lik standard, evt. innkvartering i hotell om ønskelig.

Leiligheter, øya Drvenik Veli (kajakkutflukt)

Bildene over viser litt av leilighetene som på Drvenik Veli. Leilighetene ligger i den eneste landsbyen på øya rett ved sjøen. Så å si fritt for biltrafikk, og lite turistpress. For de som liker å bare nyte stillheten, er dette plassen å være. Og sjøen er krystallklar. Enkel standard, men alt av nødvendig utstyr og god plass. Butikk og et par restauranter ligger i kort gåavstand fra leiligheten. Det er flere fergeavganger daglig til øya Drvenik Mali og Trogir.PRISER TURPAKKE


Priser for 2024 er ikke klare ennå, men hentes inn på forespørsel

Med 3 overnattinger i leilighet Trogir ***:

Fra 15. april – 20.juni, og 16. sept.- 31.okt: Pris kommer.
Fra. 20. juni – 14.juli, 16. aug – 15. sept: Pris kommer.
Fra 15. juli – 15. august: Pris kommer.


Alternativt, m/3 overnattinger på hotell ***:

Fra 15. april- 20. juni, 20. sept.- 31.okt: Pris kommer.
Fra 15. april- 20. juni, 20. sept.- 31.okt: Pris kommer.

* Prisene forutsetter min. 2 deltagere som bor i dobbeltrom/leilighet sammen (tillegg for enkeltrom gis på forespørsel)

Våre priser er 2024 priser og vi tar til enhver tid utg. punkt i Euro. Tar forbehold om eventuelle løpende priskorreksjoner fra våre samarbeidspartnere, evt. økning av skatter og avgifter i Kroatia.

PRISEN INKLUDERER

 • Skatter og avgifter pr. okt 2024
 • Transfer flyplass-hotell t/r
 • 3 netter i leilighet for 2 personer *** i Trogir (evt. hotell) med frokost
 • 4 netter i egen leilighet** på øya Drvenik Veli (m/ Wifi og alt nødvendig utstyr)
 • Leie av kajakk m/tilhørende utstyr 5 dager, gjennomgang/info om padletur og sikkerhetsrutiner og utkjøring/pick up før og etter kajakktur.

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Avbestilling- og reiseforsikring
 • Måltider
 • Turguide på kajakkutlukten (bestilles på forespørsel, pris 170 € pr. dag/pr.gruppe)
 • Kajakk crashcourse (bestilles på forespørsel, pris 70 €/gruppe)

BESTILLING/INFORMASJON


Kontakt oss på post@aliviate.no eller telefon +47 91783338 (Torbjørn) for bestilling eller mer informasjon rundt turopplegget. Vi er tilgengelige når det måtte være, og har også fast representant i Kroatia (Trogir) hvis dere skulle trenge hjelp under oppholdet.GARANTIER/REISEBETINGELSER


Aliviate Travels er et fullverdig medlem av Reisegarantifondet  (RGF) og har stilt den nødvendige garanti ihht. vedtak fattet av RGF 22.01.16. Dette sikrer bla. kunden full refusjon av forskuddsinnbetalinger, samt bistand med hjemsendelse dersom turarrangøren går konkurs. Se våre generelle reisebetingelser på http://www.aliviate.no/reisebetingelser/.

FORBEHOLD:

 • Det tas forbehold om endring av skatter, avgifter og valutakurs, eller andre uforutsette forhold utenfor vår kontroll. Vi forbeholder oss til å etterfakturere i pris som følge av dette. Varsel om dette vil bli gitt senest 20 dager før avreise.
 • Oppgitt pris over tar utg. punkt min 2 deltakere som bor sammen på dobbeltrom (hotell Trogir)/leilighet (Drvenik Veli)

PASS:

Pass må være gyldig i minst 6 måneder etter retur til Norge. Det er deltakerens ansvar og påse at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise.

FORSIKRING:

Selv om Aliviate Travels og våre samarbeidspartnere har egne forsikringsordninger for deltagere på våre turer, er det deltagerens ansvar å sørge for å ha individuell reise- og ulykkesforskring under reisens/turens varighet. Vanlig reiseforsikring skal dekke eventuell avbestilling av reisen og/eller hjemtransport. Det er deltakers ansvar å påse at reiseforsikringen har disse dekningene, og at reiseforsikringsbevis medbringes på reisen.

Ved påmelding på denne reisen bekrefter bestiller (representant for gruppe) at han/henne har lest og akseptert disse betingelsene og Aliviate Travels generelle reisebetingelser som du finner her http://www.aliviate.no/reisebetingelser/