Magic Island Kajakk Tour
Opplev ekte Dalmatisk skjønnhet fra kajakken. La deg omfavne av den magiske atmosfæren til autentiske fiskelandsbyer, og utforsk bortgjemte strender og laguner som forfører deg med sitt krystallklare vann.SAMMMENDRAG


 • Varighet 1 uke *
 • Turmåneder April- Oktober
 • 5 dagers selvguidet padling rundt øyene Drvenik Veli, Drvenik Mali, Šolta og Čiovo
 • 3 overnattinger m/frokost på Hotel Ola**** Trogir
 • 4 overnattinger i egen leilighet **, øya Drvenik Veli
 • Gruppestørrelse 2-14 personer
 • Alternative aktiviteter utenom padledager: Strandliv, ATV Tour, Matlagingskurs, Vinsmaking, Vannscootersafari, byvandring Trogir/Split, m.fl.

* Varighet kan reduseres for firmareiser (f.eks. 3- 4 overnattinger), da mot reduksjon i pris.

Ankomstdagen og de 2 siste dagene av uka bor deltagerne på hotell Ola i utkanten av Trogir sentrum. Hotellet ligger i en liten landsby som heter Seget, ca. 2,5 km og rundt 20 minutters gange fra gamlebyen i Trogir. Stranda ligger bare noen minutters gange fra hotellet. Det går jevnlige båtforbindelser til Trogir fra Seget, og fra Trogir går det passasjerbåt 5-6 ganger daglig til Split og tilbake.

Gamlebyen i Trogir ligger på UNESCO’s verdensarvliste (siden 1997). Den ble grunnlagt av grekerne for nesten 2400 år siden, og har siden da gått igjennom mange transformasjoner. Den fremstår i dag som en av sentral Europas best bevarte middelalderbyer.


DIREKTEFLYGNINGER M/NORWEGIAN OG SAS FRA NORGE APRIL-OKTOBER 2020 (pr. jan. 20)


Oslo – Split t/r :           

Periode: April-Oktober (Juni- August)

Dager: Lø, Ti, On, To (alle dager)


Trondheim – Split t/r :         

Periode: Juni-August

Dager: Lø, Ma, On, *Fr


Bergen – Split t/r :         

Periode: Juni- August

Dager: Ma, Ti, To, Lø


* SAS i kun juli måned

Vi gjør også oppmerksom på at det kan være charterflygninger utenom angitte tidsperioder (Ving, Tui, Apollo, m.fl.)


TURPROGRAM


Dag 1: Ankomst Split/Trogir, transfer til hotell Ola

Vi møter dere på Split flyplass og frakter dere til hotellet. Litt beroende på ankomsttidspunkt kan resten av dagen om ønskelig brukes til å bli bedre kjent med UNESCO byen Trogir. Kan jo være greit på begynnelsen av oppholdet. Eller så kan man bare slappe av på hotellet eller stranda.  Vi stiller med norsk guide på forespørsel.Dag 2-6: Selvguidet kajakktur

Kajakkturen egner seg godt for nybegynnere til de med middels erfaring, hvor padlingen kan karakteriseres  som «easy going». Det meste foregår i en snill skjærgård, selv om det tidvis kan skumme litt av bølgetoppene her også når det blåser.

Som en del av padleutfluktene kan man sette av tid til å utforske øyene man besøker, herunder fiskelandsbyer, og flotte strender, bukter og laguner, hvor man kan svømme i krystallklart vann. For øvrig er det helt opp til den enkelte hvordan man ønsker å legge opp dagsetappene, og tilpasse det til sitt ferdighetsnivå. Forslag og beskrivelse av daglige padleutflukter oversendes før avreise, og vår samarbeidspartner på kajakk vil også orientere dere om dette før kajakkeventyret starter. Foreslåtte dagsetapper varierer mellom 6-9 nautiske mil (11-17 km). Se for øvrig kart under med forslag til padleruter.

Oversiktskart padleruter

Foruten utallige bortgjemte viker og bukter, kan vi kort kan vi nevne noen av disse høydepunktene på turen:

 1. Gamlebyen Trogir
 2. Vela Rina beach og undervannshuler (Drvenik Mali)
 3. Krknjasi (den blå lagune), Pernatica beach (Drvenik Veli)
 4. Fiskelandsbyene Maslinica og Borak (Šolta og Drvenik Mali)

Dag 2: Dere blir hentet på hotellet etter frokost. Utlevering av kajakker og utstyr, gjennomgang/info. Startpunkt:  Seget (noen hundre meter fra hotellet). Padling til Drvenik Veli. Alternativt padletur langs gamlebyen Trogir og omegn før man tar ferga fra Trogir til Drvenik Veli. Innsjekk leilighet Drvenik Veli.

Dag 3-5 : Selvguidet padling på øyene Drvenik Veli, Drvenik Mali og Solta.

Dag 6 (23 juli): Retur til Trogir (Seget), enten ved padling eller ved rutebåt til Trogir. Annet pickup punkt enn Trogir kan avtales om ønskelig med oss eller vår samarbeidspartner på kajakk. Transport til hotell Ola og innsjekk.

Dag 7: Hotel Ola, Trogir (hva man måtte ønske)

Se forslag til alternative aktiviteter i sammendraget som vi kan arrangere. Her har også hotellet mange tilbud på SPA-behandlinger, massasje, matlagingskurs, m.m.

Dag 8: Utsjekk, transfer til Split flyplass.

Siste dag blir dere hentet etter frokost på hotellet og kjørt til Split flyplass (ca. 10 min. kjøring). Er det sen avreise tilbake til Norge, kan vi sjekke opp om muligheten for senere utsjekk på hotellet. Som regel går dette bra.


HOTELL/LEILIGHETER


Hotel Ola****, Trogir

Hotell Ola ligger i litt utenfor Seget, ca. 3 km fra gamlebyen Trogir. Det er et helt nytt  «adults only» hotell med grønn profil. Hotellet har topp moderne design og alle nødvendige fasiliteter.  Alle rom har sørvendte balkonger med flott sjøutsikt over Adriaterhavet.

Takterrasse med bar og infinitypool. Innendørs svømmebasseng, SPA avdeling med alle typer behandlinger, møte og konferansefasiliteter. Hotell Ola er også kjent for sitt gode kjøkken. Kort gåavstand til strand og strandpromenaden, ca. 300m. Landsbyen Donji Seget ligger ca. 800m unna, med flere gode restauranter og strandbarer.

Hotell Rotondo ***, Trogir  (Alternativ til hotell Ola)

Dersom det ikke er ledig kapasitet på hotell Ola, eller dersom det ønskes et rimeligere alternativ kan deltagerne bo på hotell Rotondo.

Hotell Rotondo er et hotell i «retro» stil som ligger i Seget ca. 2km fra gamlebyen i Trogir. Koselig atmosfære, rent hotell og store rom. Dagligvare butikker, bakeri, apotek, kafeer, m.m. i umiddelbar nærhet. Kort vei til stranda og landsbyen Donji Seget (ca. 500m).

Leiligheter **, øya Drvenik Veli

Bildene over er fra en representativ leilighet som tilbys deltagerne på Drvenik Veli. Andre leiligheter som evt. tilbys vil ha samme standard og tilsvarende beliggenhet. Leilighetene ligger i den eneste landsbyen på øya rett ved sjøen. Så å si fritt for biltrafikk, og lite turistpress. For de som liker å bare nyte stillheten, er dette plassen å være. Og sjøen er krystallklar. Enkel standard, men alt av nødvendig utstyr og god plass. Butikk og et par restauranter ligger i kort gåavstand fra leiligheten. Flere fergeavganger daglig til øya Drvenik Mali og Trogir.

Beliggenhet hotell, TrogirPRISER TURPAKKE*


M/3 OVERNATTINGER PÅ HOTEL OLA ****:

Fra 15. 04 – 20.06, 16. 09.- 31.10:

955 €/pers. 

Fra. 20. 06 – 14.07, 16.08 – 15. 09:

1070 €/pers.

Fra 15.07 – 15.08 :                      

1165 € /pers.


ALTERNATIVT, M/ 3 OVERNATTINGER PÅ HOTEL ROTONDO***:

Fra 15.04- 20.06, 20.09.- 31.10 :

840 € /pers.

Fra 20.06 – 19.09 :

900 € /pers.


* Prisene forutsetter min. 2 deltagere som bor i dobbeltrom/leilighet sammen (tillegg for enkeltrom gis på forespørsel)

* Våre priser er 2020 priser og vi tar til enhver tid utg. punkt i Euro. Vi tar forbehold om evt. løpende prisjusteringer fra våre samarbeidspartnere og endringer av skatter.

PRISEN INKLUDERER

 • Skatter og avgifter pr. 2020
 • Transfer flyplass-hotell t/r
 • 3 netter på Hotell Ola**** (evt. hotell Rotondo) med frokost
 • 4 netter i egen leilighet** på øya Drvenik Veli (m/ Wifi og alt nødvendig utstyr)
 • Leie av kajakk m/tilhørende utstyr 5 dager, gjennomgang/info om padletur og sikkerhetsrutiner og utkjøring/pick up før og etter kajakktur.

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Mat og drikke utover det som er nevnt over
 • Avbestilling- og reiseforsikring
 • Turguide på kajakkutlukten (bestilles på forespørsel, pris 150 € pr. dag/pr.gruppe)
 • Kajakk nybegynnerkurs (bestilles på forespørsel, pris 70 €/gruppe)

BESTILLING/INFORMASJON


Kontakt oss på post@aliviate.no eller telefon +47 91783338 (Torbjørn) for bestilling eller mer informasjon rundt turopplegget. Vi er tilgengelige når det måtte være, og har også fast representant i Kroatia (Trogir) hvis dere skulle trenge hjelp under oppholdet.

Aliviate Travels har firmaavtale med både SAS og Norwegian. På forespørsel kan vi derfor besørge flybilletter for grupper.GARANTIER/REISEBETINGELSER


Aliviate Travels er et fullverdig medlem av Reisegarantifondet  (RGF) og har stilt den nødvendige garanti ihht. vedtak fattet av RGF 22.01.16. Dette sikrer bla. kunden full refusjon av forskuddsinnbetalinger, samt bistand med hjemsendelse dersom turarrangøren går konkurs. Se våre generelle reisebetingelser på http://www.aliviate.no/reisebetingelser/.

FORBEHOLD:

 • Det tas forbehold om endring av skatter, avgifter og valutakurs, eller andre uforutsette forhold utenfor vår kontroll. Vi forbeholder oss til å etterfakturere i pris som følge av dette. Varsel om dette vil bli gitt senest 20 dager før avreise.
 • Oppgitt pris over tar utg. punkt min 2 deltakere som bor sammen på dobbeltrom (hotell Trogir)/leilighet (Drvenik Veli)

PASS:

Pass må være gyldig i minst 6 måneder etter retur til Norge. Det er deltakerens ansvar og påse at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise.

FORSIKRING:

Selv om Aliviate Travels og våre samarbeidspartnere har egne forsikringsordninger for deltagere på våre turer, er det deltagerens ansvar å sørge for å ha individuell reise- og ulykkesforskring under reisens/turens varighet. Vanlig reiseforsikring skal dekke eventuell avbestilling av reisen og/eller hjemtransport. Det er deltakers ansvar å påse at reiseforsikringen har disse dekningene, og at reiseforsikringsbevis medbringes på reisen.

Ved påmelding på denne reisen bekrefter bestiller (representant for gruppe) at han/henne har lest og akseptert disse betingelsene og Aliviate Travels generelle reisebetingelser som du finner her http://www.aliviate.no/reisebetingelser/