Pula 1


Fra 285 €/dag

4312

Periode for utleie: Hele året

En virkelig luksuriøs leilighet i både antikk og moderne stil som har det romerske amifteatret i Pula som nærmeste nabo, ca. 15 meter fra bygget. Amfiteateret er et av de 6 største gjenlevende amfiteatrene i verden, og kanskje det best bevarte (bygd mellom 27 BC- 68 AC).

Leiligheten ligger i 2 etasje (toppetasjen) i en ærverdig bygning fra 18- tallet, og fra balkongen får man «fritt innsyn» til alle konserter og arrangementer som avholdes i arenaen. Det er virkelig noe helt spesielt å slappe av på balkongen med et glass champagne og høre tonene fra Aida eller Carmen strømme ut fra dette spektakulære byggverket.

Alle fasiliteter som kafeer, restauranter, butikker, bakeri, busstasjon, kai m/ferger og rutebåtforbindelse til Italia (man kan ta dagsturer til Venezia herfra), m.m. ligger i umiddelbar nærhet. Gågata og  sentrum av gamlebyen med KommunepalassetTemple of Augustus  og Golden Gate ( «Arch of the Sergij») ligger bare 10 minutters gange fra leiligheten. Flott sjøutsikt ,parkutsikt og ikke minst amfiteatret fra vest- og sørvendt balkong og fra soverom.

Leiligheten er på ca. 140 kvadratmeter,  har 4 soverom og  3 bad (1 ensuite). I tillegg er det 2 sove sofaer så totalt er det sengeplass til inntil 12 voksne. Stor spisestue og kjøkken i åpen løsning. Leiligheten har alle fasiliteter som vaskemaskin, satellitt-tv, wifi, airconditioning, microbølgeovn, m.m.

Utendørs: Sør- og vestvendt balkong. Offentlige parkeringsplasser i nærområdet.

8 km til Pula flyplass, 2,7 km til badestrand og shoppingsenter (man kan også ta buss hit).

Husverten holder til i nærheten og er behjelpelig med det aller meste. Henting/levering Pula flyplass ordnes etter avtale med Aliviate Travels/husvert. Aliviate Travels har fast samarbeidsavtale med Last Minute Rentacar så vi kan ordne med leiebil på forespørsel,  eller så kan man bestille direkte via våre nettsider her.

  • Distanse til strand/badeplass: 2,8 km
  • Distanse til nærmeste tettsted: 0 m
  • Distanse til flyplass: 8 km (Pula Flyplass)

  • Property Features
    • Satellite
    • Street View