Pula 2


8 Kandlerova ul., Pula 52100

Fra 290 € /dag
Property Details

8 Kandlerova ul., Pula 52100

Fra 290 € /dag
Available from now
Description

Pula 2

Apartment - Pula

Ønsker du oppleve ekte Venetiansk prakt, da er dette leiligheten å bo i.
Denne store og lekkert innredede luksusleiligheten ligger i en av de mest kjente bygningene i Pula, (også kalt Palazzo Demartini), rett ved gågata i sentrum av Pula. Kafeer, butikker, restauranter ligger i umiddelbar nærhet, og severdigheter som Pula Arena, Temple of Diana og Augustus, Kommunepalasset, m.fl. ligger bare et steinkast unna.  Kai med rutebåtforbindelse til Italia (man kan ta dagsturer til Venezia herfra) ligger et par hundre meter fra leiligheten. Det går også passasjerbåtforbindelser herfra til den kjente øya og nasjonalparken Brijuni rett utenfor Pula.
 
Nærmeste badestrand er litt over 2 km unna. Gode bussforbindelser rett ved leiligheten til badestrender og shoppingsenter. Pula flyplass ligger bare 8 km unna.
 
Leiligheten er på ca. 170 kvadratmeter,  har 5 soverom m/dobbeltsenger, alle med eget bad.
I tillegg er det 1 sovesofa i stua så totalt er det sengeplass til inntil 12 voksne. Stort kjøkken med spisebord, TV- stue. Balkong i Romeo og Julie stil med utsikt over gågata. Leiligheten er utstyrt med vaskemaskin,  satellitt-tv, wifi, airconditioning, microbølgeovn, m.m.
 
Husverten holder til i nærheten og er behjelpelig med det aller meste. Henting/levering Pula flyplass ordnes etter avtale med Aliviate Travels/husvert. Aliviate Travels har fast samarbeidsavtale med Last Minute Rentacar så vi kan ordne med leiebil på forespørsel,  eller så kan man bestille direkte via våre nettsider her.

Property Features