Pula 3


1/12 Forum, Pula 52100

Fra 75 € - 165 € /dag
Property Details

1/12 Forum, Pula 52100

Fra 75 € - 165 € /dag
Available from now
Description

Pula 3

Apartment - Pula

En sjarmerende leilighet midt i hjertet av Pula, vis a vis Temple of Augustus (et tempel fra romertiden) og Rådhuset (The Communal Palace). Fra vinduene i leiligheten kan man se alt av konserter og forestillinger som foregår på torget mens man sipper til en kopp kaffe eller et glass rødvin. Ønsker man å ta del i Pula’s pulserende liv og utforske byens mange restauranter, cafeer og barer er dette plassen å bo. Pula Arena, det romerske amfiteateret, ligger bare noen minutters gange fra leiligheten, et «must» å oppleve om man besøker Pula. Amfiteateret er et av de 6 største gjenlevende amfiteatrene i verden fra romertiden, og trolig et av de best bevarte (bygd mellom 27 BC- 68 AC).

Alle fasiliteter som kafeer, restauranter, butikker, bakeri, busstasjon, kai m/ferger og rutebåtforbindelse til Italia (man kan ta dagsturer til Venezia herfra), m.m. ligger i umiddelbar nærhet. Det går også passasjerbåtforbindelser herfra til den kjente øya og nasjonalparken Brijuni rett utenfor Pula. Her kan man få guidede turer i og rundt Tito’s sommerpalass, og/eller kose seg på en av øya’s mange fine badestrender.

Leiligheten er på ca. 70 kvadratmeter,  har 2 soverom og  1 bad. Soverom 1 har 1 stor dobbelseng, soverom 2 har 2 enkeltsenger. I tillegg er det 2 sovesofaer i stua så totalt er det sengeplass til inntil 6 voksne. Kjøkken med spisebord til 6 personer. 1 bad med dusj. Leiligheten har alle fasiliteter som vaskemaskin, oppvaskmasking, satellitt-tv, wifi, airconditioning, microbølgeovn, m.m. Offentlige parkeringsplasser i nærområdet.

8 km til Pula flyplass, ca. 3 km til badestrand og shoppingsenter (man kan også ta buss hit).

Husverten holder til i nærheten og er behjelpelig med det aller meste. Henting/levering Pula flyplass ordnes etter avtale med Aliviate Travels/husvert. Aliviate Travels har fast samarbeidsavtale med Last Minute Rentacar så vi kan ordne med leiebil på forespørsel,  eller så kan man bestille direkte via våre nettsider her.

Property Features