Pula 4


1/6 Kapitolinski trg, Pula 52100

Fra 75 € - 165 € /dag
Property Details

1/6 Kapitolinski trg, Pula 52100

Fra 75 € - 165 € /dag
Available from now
Description

Pula 4

Apartment - Pula

En sjarmerende leilighet midt i sentrum av Pula ved Forum Square, og med det romerske Temple of Diana (baksiden av Rådhuset) som nærmeste nabo. Her kan man studere detaljene av det 2000 år gamle romerske byggverket fra soveroms- og stuevinduet mens man sipper til morgenkaffen eller et glass rødvin. Ønsker man å ta del i Pula’s pulserende liv og utforske byens mange restauranter, cafeer og barer er dette plassen å bo.

Pula Arena, det romerske amfiteateret, ligger bare noen minutters gange fra leiligheten, et «must» å oppleve om man besøker Pula. Amfiteateret er et av de 6 største gjenlevende amfiteatrene i verden fra romertiden, og trolig et av de best bevarte (bygd mellom 27 BC- 68 AC).

Alle fasiliteter som kafeer, restauranter, butikker, bakeri, busstasjon, kai m/ferger og rutebåtforbindelse til Italia (man kan ta dagsturer til Venezia herfra), m.m. ligger i umiddelbar nærhet. Det går også passasjerbåtforbindelser herfra til den kjente øya og nasjonalparken Brijuni rett utenfor Pula. Her kan man få guidede turer i og rundt Tito’s sommerpalass, og/eller kose seg på en av øya’s mange fine badestrender.

Leiligheten er på ca. 75 kvadratmeter,  har 2 soverom og  1 bad m/ liten jacuzzi. Soverom 1 har 1 stor dobbelseng, soverom 2 har 2 enkeltsenger. I tillegg er det 1 sovesofa i stua så totalt er det sengeplass til inntil 5 voksne. Kjøkken med spisebord. TV- stue. Leiligheten er utstyrt med vaskemaskin,  satellitt-tv, wifi, airconditioning, microbølgeovn, m.m.

Utendørs: Offentlige parkeringsplasser i nærområdet.

8 km til Pula flyplass, ca. 3 km til badestrand og shoppingsenter (man kan også ta buss hit).

Husverten holder til i nærheten og er behjelpelig med det aller meste. Henting/levering Pula flyplass ordnes etter avtale med Aliviate Travels/husvert. Aliviate Travels har fast samarbeidsavtale med Last Minute Rentacar så vi kan ordne med leiebil på forespørsel,  eller så kan man bestille direkte via våre nettsider her.

Property Features