Pula 5


1/2 Akvilejski prilaz, Pula 52100

Fra 215 € - 435 € /dag
Property Details

1/2 Akvilejski prilaz, Pula 52100

Fra 215 € - 435 € /dag
Available from now
Description

Pula 5

Apartment - Pula

En flott «aristokratisk» leilighet beliggende rett i utkanten av Pula sentrum med plass til inntil 12 personer.  Lekkert dekorert med ekte antikviteter og nyrenoverte tradisjonelle tregulv har denne leiligheten masse karakter og gir de boende en unik herskapelig følelse. Leiligheten ligger i den mest kjente Art Noveau bygningen i Pula, med flott park- og sjøutsikt fra alle rom og leilighetens 2 balkonger.

Kort gåavstand til sentrum og romerske severdigheter som amfiteatret i Pula, Golden Gate (Arch of Sergji) og Temple of Augustus. Amfiteateret er et av de 6 største gjenlevende amfiteatrene i verden, og trolig et av de best bevarte (bygd mellom 27 BC- 68 AC).

Alle fasiliteter som kafeer, restauranter, butikker, bakeri, busstasjon, kai m/ferger og rutebåtforbindelse til Italia m.m. ligger i umiddelbar nærhet (man kan ta dagsturer til Venezia herfra). Det går også passasjerbåtforbindelser herfra til den kjente øya og nasjonalparken Brijuni rett utenfor Pula. Her kan man få guidede turer i og rundt Tito’s sommerpalass og det finnes også flere fine badestrender på øya.

Leiligheten er på ca. 145 kvadratmeter,  har 4 store soverom og  2 bad. I tillegg er det 2 sovesofaer på 2 av soverommene så totalt er det sengeplass til inntil 12 voksne. Stor spisestue, kjøkken i åpen løsning. Leiligheten har alle fasiliteter som vaskemaskin, oppvaskmasking, satellitt-tv, wifi, airconditioning, microbølgeovn, m.m.

Utendørs: Sørvestvendte balkonger, parkområde rett ved siden av bygget. Offentlige parkeringsplasser i nærområdet.

8 km til Pula flyplass, ca. 3 km til badestrand og shoppingsenter (man kan også ta buss hit).

Husverten holder til i nærheten og er behjelpelig med det aller meste. Henting/levering Pula flyplass ordnes etter avtale med Aliviate Travels/husvert. Aliviate Travels har fast samarbeidsavtale med Last Minute Rentacar så vi kan ordne med leiebil på forespørsel,  eller så kan man bestille direkte via våre nettsider her.

Property Features