Trogir 13- Leilighet 1


1/8a Vladimira Nazora , Trogir 21220

Fra 100 €
Property Details

1/8a Vladimira Nazora , Trogir 21220

Fra 100 €
Available from now
Description

Trogir 13-1

Villa - Trogir

1 av 4  lekre og moderne leiligheter i samme leilighetsbygg som ligger i landsbyen Okrug Gornij på badeøya Ciovo. Perfekt for flere familier som reiser sammen. Alle leiligheter har vestvendte terrasser/balkonger med sjøutsikt. 200 m til stranda og bare 2km fra gamlebyen i Trogir (ca. 20 min gange). Felles svømmebasseng m/boblebad, grillhus med alle spisefasiliteter, vaskerom og parkering.   

Leiligheten har 1 soverom med dobbelseng. I tillegg er det en sovesofa så totalt er det sengeplass til 3 personer. 1 bad,  spisestue og kjøkken i åpen løsning. Leiligheten har alle fasiliteter som vaskemaskin (felles vaskerom), oppvaskmaskin, satellitt-tv, wifi, airconditioning, microbølgeovn, m.m.

Utendørs: Privat terrasse, svømmebasseng, utendørs spisefasiliteter med felles grillhus, privat parkering.

Dagligvarebutikk, strandbarer og restauranter ligger innen en radius  på 500m.  7 km til Split flyplass. 2 km til Gamlebyen Trogir. Husverten bor i nærheten og er behjelpelig med det aller meste. Henting/levering Split flyplass ordnes etter avtale med husvert/Aliviate Travels. Aliviate Travels ordner også med leiebil, leie av båt eller sykler på forespørsel. Bil og sykler er ikke et must, men er å anbefale dersom man ønsker å se seg litt rundt på øya Ciovo.

Property Features