Ferieboliger til leie – Trogir og omegnDen lille og sjarmerende havnebyen Trogir ligger 25 km nord for  Split og bare 10 min fra Split flyplass.

Trogir har lenge vært et yndet reisemål for turister både med tanke på bading og strender, i tillegg til at gamlebyen Trogir er et såkalt bymuseum som ligger på UNESCO’s verdensarvliste. Den har gjennom historien gått igjennom mange transformasjoner, men fremstår idag som en av Kroatias og Europas best bevarte middelalderbyer.

De fleste turistene velger å bo på øya Ciovo og på fastlandssiden litt vest for Trogir sentrum.  Her finnes det en rekke flotte strender, med vannsport aktiviteter, båtutleie, og andre fasiliteter som strandbarer og restauranter, dagligvarebutikker, caféer, bakeri, m.m.

Fra gamlebyen i Trogir går det også jevnlige passasjerbåtforbindelser mellom Split, Okrug Gornij (største tettstedet på Ciovo) og forstedene nord for Trogir sentrum. Klikk på linken her for mer info om Trogir.

Aliviate Travels ferieboliger: Okrug Gornij, Trogir sentrum, Seget, Mastrinka, Vinisce, Arbanija.

 

Trogir 2-Leilighet 2

Flott moderne leilighet i toppetasje med plass til inntil 8 personer. Stor veranda med flott sjøutsikt og gode solforhold. Innendørs Jacuzzi. Kort gåavstand til alle fasiliteter.

326
Fra 115 EUR

Trogir 2- Leilighet 1

Flott moderne leilighet i en rolig del av Okrug Gornij utenfor Trogir med plass til inntil 6 personer. Stor veranda med sjøutsikt og gode solforhold. Kort avstand til alle fasiliteter.

214
Fra 85 EUR

Trogir 1- Leilighet 1

Et lite sjarmerende hus med stor privat terrasse i Seget Donji, ca. 2 km fra gamlebyen Trogir. Solrikt fellesareal med svømmebasseng og grillhus. Hage og sjøutsikt.

214
Fra 110 EUR

Trogir 1- Leilighet 2

En liten og praktisk leilighet i 1 etg. Ca. 2 km fra UNESCO byen Trogir. Solrikt fellesareal med svømmebasseng og grillhus. Hage og sjøutsikt.

214
Fra 90 EUR

Trogir 3- Leilighet 1

Luksuriøs leilighet med eget innendørs svømmebasseng. Skjermet privat hage og lysthus. Strand og restaurant i umiddelbar nærhet, 4 km til UNESCO- byen Trogir.

316
Fra 170 EUR

Trogir 4- Leilighet 2

Romslig leilighet med vestvendt balkong og sjøutsikt rett ved stranda. Dagligvarebutikk, strandcafe og restaurant i umiddelbar nærhet. 1,3 km til gamlebyen Trogir.

216
Fra 80 EUR

Trogir 4- Leilighet 1

Romslig leilighet med vestvendt balkong og sjøutsikt rett ved stranda. Dagligvarebutikk, strandcafe og restaurant i umiddelbar nærhet. 1,3 km til gamlebyen Trogir.

216
Fra 80 EUR

Trogir 5-Leilighet 2

Stor høystandard leilighet som ligger i 3 etg. for inntil 8 personer. Vestvendt balkong med flott sjøutsikt. Kort vei til alle fasiliteter.

328
Fra 165 EUR

Trogir 1- Leilighet 3

Stor og moderne leilighet med 4 soverom i 2 etg. Stor sørvendt balkong med flott sjø- og hageutsikt. Solrikt felles uteareal med svømmebasseng og grillhus.

427
Fra 200 EUR

Trogir 1- Leilighet 4

Stor og moderne leilighet med 4 soverom i 3. etg. Stor sørvendt balkong med flott sjø- og hageutsikt. Solrikt felles uteareal med svømmebasseng og grillhus.

427
Fra 200 EUR