Cuisine/BespisningKroatia dalmatia Kroatisk cuisine autentisk mat
Ettersom tradisjonelt cuisine utgjør en viktig del av våre gruppeturer, har vi lagt ned mye ressurser på å håndplukke spisesteder som skal inngå i våre turer. Noen av disse middagene er av mer privat karakter, mens andre er på utvalgte restauranter.

Det er mange restauranter å velge mellom som serverer mye lik mat, spesielt på de mer turistutsatte stedene som Trogir og Split. Vi har valgt ut en håndfull som etter vår vurdering tilbyr det aller beste av autentisk cuisine. Her finnes det også store variasjoner innen regionen, og vi ønsker i vårt pakkeprodukt å variere sammensetningen av måltider og spisesteder, både hva matretter, atmosfære og beliggenhet angår.

Vi søker å dekke et størst mulig spekter av tradisjonell mat, i tillegg til at kundene gis frihet til å plukke fra forskjellige retter på bordet (minibuffeer). Intensjonen er selvfølgelig at alle skal kunne spise noe de liker. Skulle det være spesielle ønsker som følge av allergier eller noe annet, vil dette avklares med gruppedeltageren før reisen slik at nødvendige tilpasninger kan avtales i god tid. Bon appetit!